Ermira Hila

Modaliteti: Psikoterapi psikoanalitike/psikodinamike

Viti i lindjes: 1975
Modaliteti: Psikoterapi psikoanalitike/psikodinamike/Analizë Grupi
Gjuha: Shqip, Anglisht, Italisht

Ajo ka studiuar në Fakultetin e Psikologjisë pranë Universitetit “Sapienza”, Romë, “Psikologji Zhvillimi dhe Edukimi” dhe “Psikologji Shëndeti”, përkatësisht në nivelet Bachelor dhe Master. Ka punuar për rreth 6 vjet si psikologe shkollore në shkollat e mesme të përgjithshme. Gjithashtu ka punuar si konsulente e jashtme pranë gjykatave të Lezhës dhe të Kurbinit, për rreth 4 vjet. Si psikologe në shoqatën “Papa Gjon Pali XXIII”, pranë shtëpive-familje të saj, ka punuar për rreth 4 vjet. Aktualisht punon pranë studios së saj private, në rolin e psikoanalistes nën supervizim. Gjithashtu ajo punon dhe me grupe si analiste grupi nën supervizim.

She has completed her Bachelor and Master level studies in “Developmental and Educational Psychology”, and “Health Psychology” at the Faculty of Psychology of the “Sapienza” University, Italy. She has been working for about 6 years as a School Psychologist in the education system. She also acted as an external consultant at Lezha and Kurbin courts, for a period of about 4 years. She worked for about 4 years as a Psychologist in a foster-care on account of the the association “Pope John Paul XXIII”. Currently, she works at her private practice, in the role of psychoanalyst in supervision. She also works with groups as group analyst in supervision.