Azra Kraja

Modaliteti: Psikoterapi psikoanalitike/psikodinamike

Viti i lindjes: 1992
Modaliteti: Psikoterapi psikoanalitike/psikodinamike
Gjuha: Shqip, Anglisht

Diplomuar në Mjekësi e Përgjithshme në 2018 nga Universiteti i Mjekësisë Tiranë. Ka kryer trajnimin 4-vjeçar për Psikoterapi Psikoanalitike nga Universiteti Sigmund Freud Vienë në bashkëpunim me SHSHP. Mësuese e çertifikuar joge nga Sampoorna School of Yoga, Indi, dhe prej 2013 jep mësime joge. Prej vitit 2018 punon si psikoterapiste në praktikë private. Aktualisht ofron terapi përmes internetit.

Graduated from the University of Medicine Tirana with a Master of Science degree in Medicine, in 2018. She completed the 4-year training in Psychoanalytic Psychotherapy at Sigmund Freud University Vienna in collaboration with the Albanian Association of Psychotherapy. She is a certified yoga teacher from Sampoorna School of Yoga, Goa, India and from 2013 has been teaching yoga classes. Since 2018 she works as a psychotherapist in private practice. Currently offering online therapy.