← back to Blog

psikodrama

  • Trajnimi në Psikodramë

    PSIKODRAMA Psikodrama është një modalitet (përqasje) psikoterapie grupi, teoria filozofia dhe metodologjia e së cilës janë themeluar nga Jacob Levi Moreno. Psikodrama është terapi ekzistencialiste, e cila e trajton qënien njerëzore si një e tërë, me besim të plotë në potencialet e veta. Ajo është një metodë aktive e bazuar tek aftësia për të luajtur,…

    Read more →