kthehu

Trajnim në Psikoterapinë Psikanalitike – TPP*

2016 – 2020

Shoqata Shqiptare për Psikoterapinë (ShShP) në bashkëpunim me Universitetin “Sigmund Freud” – Vjenë (SFU) dhe Institut für angewandte Psychoanalyse & Psychotherapie (Instituti për Psikoanalizën dhe Psikoterapinë e Aplikuar) – Insbruk (IAP) ofruan Trajnimin afatgjatë në Psikoterapinë Psikoanalitike (TPP) në Shqipëri, i cili nisi gjatë vitit 2016.

Trajnimi përmbajti 700 orë teorike dhe 900 orë praktike të shpërndara si më poshtë:

Programi i teorisë u zhvillua në 4 vjet në 29 fundjava treditore.
7 fundjava në vit

Rreth 2/3 e fundjavave teorike u mbuluan nga lektorë të SFU.